Vi hjälper företag att göra affärer

shortcode_map

Euler Hermes är världens ledande kreditförsäkringsbolag. Det innebär att vi hjälper företag att minska de ekonomiska konsekvenser som uppstår när deras kunder inte kan betala.

Med kontor i ca. 50 länder, och fasta samarbetspartners i ytterligare 80 länder, har vi de mest kompetenta riskexperterna i världen som dagligen övervakar 40 miljoner företag vilket motsvarar 92% av den globala BNP. Det gör Euler Hermes till en stark partner när det kommer till att ta hand om ditt företag.

Om Euler Hermes Sverige

Euler Hermes Sverige har sitt huvudkontor i centrala Stockholm med representationskontor i Göteborg och Värnamo. Koncernen har expanderat verksamheten under de senaste åren och i Sverige är vi idag 45 anställda under ledning av VD Henrik Bromée.

Euler Hermes Sverige erbjuder marknaden ett komplett utbud av tjänster och produkter inom kundkreditförsäkring, inkasso och garantier.

Som kund till Euler Hermes får du dessutom tillgång till ett eget team av branscherfarna experter som ger dig en personlig och professionell service.

Fakta

  • Världsledande på kreditförsäkringar
  • 6 000 medarbetare världen över, varav 1 500 riskexperter
  • Mottager dagligen 20 000 kreditansökningar
  • Hanterar årligen 380 000 inkassoärenden
  • Rating AA av Standard & Poors

En stark koncern

Euler Hermes är en del av Allianz koncernen, en av världens största finansiella grupper och en av världens ledande verksamheter inom försäkring, bank och kapitalförvaltning. Vårat samarbete med Allianz betyder att vi kan erbjuda våra kunder och samarbetspartners de bästa försäkringslösningarna.